Societat 19/11/2021

Grans Magatzems Pyrénées està d'aniversari i ho vol celebrar amb tu

L'app My Pyri compleix un any i s'han preparat diverses activitats des d'aquest divendres i durant tot el cap de setmana

E.C.
1 min
L'app My Pyri celebra amb tu el primer any de vida!

Andorra la VellaEl Grup Pyrénées celebra des d'aquest divendres el primer aniversari del seu programa de fidelització My Pyri. A partir de les 16.00 h, els Grans Magatzems Pyrénées conviden els seus clients a passar-se per l'espai La Rotonda (al centre de la planta baixa, just a l'entrada de la Fnac) per gaudir de la música en directe de la DJ Mari Baz, i els còctels personalitzats My Pyri, creats expressament per a l'ocasió per Aitor Estela, de la reconeguda cocteleria Atelier d'Andorra la Vella.

La celebració, que s'allargarà des d'aquest divendres i fins al diumenge 21, també compta amb diversos premis diaris per a tots aquells que s'apropin a La Rotonda a commemorar el primer any de My Pyri. Cada dia, de 16.00 a 20.00 h, tots els assistents podran participar en una ruleta digital a través de l'app My Pyri i guanyar fins a onze premis diaris.

Per amenitzar la vetllada, també hi ha instal·lat un fotomaton, on podràs fer-te fotos divertides amb els teus acompanyants, i com a novetat especial, el Grup Pyrénées ha dissenyat un holograma en 3D que lluirà a La Rotonda. Serà la primera vegada al país que un espai comercial compti amb una iniciativa publicitària d'aquestes característiques, que ja fan servir grans marques com Nike i Adidas en els seus esdeveniments especials.

stats