Societat 20/09/2021

Onze detencions en una setmana per conduir per sobre del límit penal d’alcohol en sang

ARA Andorra
1 min
Un control policial.

Andorra la VellaEl cos de Policia ha detingut 14 persones durant la darrera setmana, entre el 13 i el 19 de setembre, la majoria d’ells (11) per conduir per sobre del límit penal d’alcohol en sang. La majoria de detencions per aquest tipus d’infraccions al volant han estat practicades de matinada a joves d’entre 20 i 30 anys. Destaca la de la matinada de divendres, a un jove de 28 anys que, en una parada rutinària, va donar un resultat de 2,14 grams d’alcohol per litre de sang (g/l), quan el límit penal està establert en 0,80 g/l.

Dos joves de 21 i 26 anys van ser detinguts en parades rutinàries per haver donat positiu a la prova de tòxics en saliva. A més de la seguretat en el trànsit, un home resident de 29 anys va ser detingut la matinada de dissabte a Andorra la Vella, per un delicte contra la salut pública, després de trobar-li 2,3 grams de cocaïna en un control rutinari.

Finalment, a l’informe de detencions difós aquest dilluns per la Policia, hi consta l’arrest, aquest diumenge a Encamp, d’una dona resident de 33 anys com a presumpta autora d’un delicte contra la integritat física i moral en l’àmbit domèstic. Els agents han estat requerits per una discussió de parella que deriva en una agressió de la interessada envers l’altra part.

stats