Societat 06/05/2022

Pel maig cada dia un raig

Descobreix una selecció de marques i accessoris per la pluja que pots trobar a Pyrénées Andorra

E.C.
2 min
Moda per la pluja.

Andorra la VellaHi ha moltes dites vinculades a la pluja durant aquests mesos -és lògic, som a la primavera-. En català, la més coneguda és 'pel maig cada dia un raig' i en espanyol, 'abril, lluvias mil' (que bé es podria aplicar també al maig). I és que aquesta estació, en la qual floreixen les plantes i els arbres, inevitablement també ve acompanyada de xàfecs. Perquè la pluja no t'aturi, a Pyrénées Andorra pots trobar una àmplia varietat d'impermeables, paraigües i accessoris.

Rains

És una de les propostes que més mirades acapara entre els especialistes en moda; una marca d'origen danès que ha reinventat el clàssic impermeable amb peces totalment unisex i que a Andorra pots aconseguir a Pyrénées de manera exclusiva. Rains va néixer fa vuit anys amb l'objectiu d'estendre a la moda per a pluja, l'estil minimalista que sempre ha caracteritzat la cultura danesa. El més interessant és que la marca va més enllà dels impermeables i ofereix una àmplia gamma de barrets, motxilles, fundes d'ordinador i carteres, per aconseguir un 'total look'.

Rains.
Rains.

Ecoalf

Disposa de jaquetes d'entretemps impermeables. Són sostenibles, originals, modernes i amb una gran varietat de colors. La marca, també present a Andorra de manera exclusiva a Pyrénées, es caracteritza per fer les seves peces amb teixits generats a través de plàstic reciclat.

El president i Fundador d'Ecoalf, Javier Goyeneche, va crear la marca de moda sostenible l'any 2009 amb un ventall d'articles de moda per a home i dona basada en el reaprofitament d'escombraries abocades al mar.

The North Face

La marca de muntanya per excel·lència. Simple, pràctica i amb teixits molt lleugers però resistents! Pels dies que no s'acaben d'aclarir, les seves jaquetes fines permetran parar el vent i protegir-te perquè no passis fred. Per córrer, per fer trekking o simplement per gaudir de la natura, The North Face, és la marca d'esport d'altíssima qualitat que mai et decebrà. En definitiva, acabaràs desitjant que plogui!

The North Face.
The North Face.
stats