Política 11/01/2017

Liberals demana sobre l'acomiadament del director econòmic del SAAS

La consellera liberal Carine Montaner ha formulat una pregunta sobre el relleu del director econòmic i les presumptes irregularitats del SAAS

Ara Andorra
1 min
El president suplent del grup liberal, Jordi Gallardo, i la consellera general Carine Montaner presenten les esmenes al pressupost / C.G.

Andorra la VellaLa consellera del grup parlamentari liberal Carine Montaner ha realitzat una pregunta a la Sindicatura sobre l'acomiadament del director econòmic i recursos generals del Servei Andorrà d'Atenció Sanitària (SAAS), atès que a finals del 2016, el SAAS va decidir prescindir dels serveis de Quirze Font. A més, Montaner també ha plantejat el dubte sobre quan es durà a terme l'acomiadament i si hauran de pagar una indemnització, o no, ja que tal com posa en relleu la consellera, en l'actualitat no consta cap comunicació oficial al web del SAAS sobre el possible relleu de Font. Des del grup liberal també s'ha qüestionat qui ocuparà el càrrec un cop es faci efectiu l'acomiadament.

D'altra banda, la consellera liberal també ha formulat una pregunta al voltant de les presumptes irregularitats detectades al SAAS i sobre quins mecanismes de control ha aplicat el Govern per fer-hi front.

stats