Publicitat
Publicitat

El Consell d'Administració de l'AREB es completa amb el nomenament de César Goyache

Amb aquesta nova incorporació el Consell d’Administració queda conformat per Albert Hinojosa, en qualitat de president de l’organisme, François Lemasson i César Goyache, nomenats per Govern, i Armand Pujal Codony i Charles Cornut nomenats per l’INAF

El Ministeri de Finances ha nomenat César Goyache com a nou membre del Consell d’Administració de l’Agència Estatal de Reestructuració d’Entitats Bancàries (AREB), concloent així la seva conformació. L’ordre, dictada pel ministre de Finances, Jordi Cinca, ha estat publicada aquest dilluns al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra.

César Ggoyache és llicenciat en Ciències Físiques per la Universitat Espanyola de Madrid, Màster en Energia Nuclear per la UAM-CIEMAT i CFA 'charterholder' pel CFA Institute, i va assessorar al Fons de Reestructuració Ordenada Bancària (FROB) a Espanya en el disseny i implementació de la SAREB.

Goyache ha desenvolupat bona part de la seva carrera en banca d’inversió tant a BBVA, on va treballar en l’estructuració i execució d’operacions de mercats de capitals, com a Crédit Agrícole Corporate & Investment Bank des de Londres i Madrid, com a responsable de titulització i des de 2008, responsable de Distressed Assets, amb responsabilitat sobre tots els actius problemàtics del banc a Espanya i a Portugal.

Posteriorment, va continuar prestant els seus serveis en operacions de reestructuració amb la firma de consultoria americana Álvarez & Marsal, posició des de la qual va assessorar al FROB. Aquest darrer any, Goyache ha estat president del Consell d’Administració d’Asentia (antiga filial de la inmobiliaria Colonial) en representació de la seva firma, Mainspring, durant el procés de reestructuració de la companyia que conclourà les properes setmanes.

Amb aquesta nova incorporació el Consell d’Administració queda conformat per Albert Hinojosa, en qualitat de president de l’organisme, François Lemasson i César Goyache, nomenats per Govern, i Armand Pujal Codony i Charles Cornut nomenats per l’INAF.