Publicitat
Publicitat

El PS exigeix la publicació de l'auditoria de PwC

López ha criticat que hagin passat més de set mesos i no se'n coneguin els resultats

El Partit Socialdemòcrata ha exigit la publicació dels resultats de l'auditoria de revisió de comptes de BPA que està realitzant l'empresa nord-americana PricewaterhouseCoopers. El president del grup parlamentari mixt, Pere López, considera que "ja és el moment que estigui conclosa i es presentin els resultats del treball realitzat".

Segons ha explicat López, estava previst que les conclusions es poguessin conèixer abans de l'estiu i ja han passat més de set mesos, "la feina ja estarà avançada perquè fa hores que s'hi treballa". En aquest sentit, ha posat en dubte el procediment emprat per a la revisió de comptes, ja que consideren innecessari analitzar saldos de poc volum perquè afecten poc sobre el conjunt de la revisió global, i demana que "tot el que s'hagi revisat, ja es pot presentar".

Per altra banda, López ha volgut recordar les paraules que va dirigir el president de la Federació de la Gent Gran d'Andorra, Simó Duró, durant la celebració de la Festa Magna, i ha criticat que el Govern no hagi complert les promeses realitzades l'any passat al mateix acte.

Es tracta de l'augment de les pensions més baixes i el cofinançament dels tractaments de podologia, qüestions que segons López "preocupen pràcticament a les 10.000 persones que recull l'associació, i en canvi no hi ha res de nou ni cap notícia".

 

Etiquetes