Publicitat
Publicitat

Els productes de renda variable nord-americana com a oportunitat de compra

Dos experts de l'empresa nord-americana GAMCO Investors han exposat els beneficis d'aquests productes en una conferència organitzada a Crèdit Andorrà

L'empresa nord-americana GAMCO Investors assessora Crèdit Andorrà en la gestió de la renda variable en dòlars del banc i possibilita la comercialització del GAMCO International SICAV Merger Arbitrage, fons que permet beneficiar-se dels moviments de fusions i adquisicions corporatius sense el risc de mercat de la renda variable. Els 'portfolio managers' de la companyia, Ralph Rocco i Robert Leininger, han ofert una conferència per parlar d'aquests productes en relació amb la bona situació economico-financera que travessen els EUA.

Rocco ha explicat que "l'estratègia de Merger Arbitrage és molt atractiva per diversificar una cartera: l’estratègia busca un retorn absolut positiu independentment de si el mercat puja o baixa, i tenim un bon historial de rendiments". La caiguda dels preus de les matèries primeres i la desacceleració a la Xina en els darrers mesos ha tingut impacte en els mercats financers. En aquest sentit, Leininger ha explicat que aquest fet és poc preocupant per als EUA, ja que, "les exportacions directes a Xina són només l'1% del nostre PIB".

Finalment, Leininger s'ha referit a la possible pujada dels tipus d'interès com el principal risc. Tot i això, ha dit que "la primera pujada està ja descomptada pel mercat i si durant els propers dos anys pugen, els increments seran molt graduals".