Publicitat
Publicitat

Les Femen interrompen un discurs de Marine Le Pen a París

Ho han fet en l'homenatge anual de l'ultradreta francesa a Joana d'Arc i tres homes vestits de negres se les han emportat de mala manera

Tres activistes del grup Femen ha interromput aquest divendres el discurs de la líder del Front Nacional francès, Marien Le Pen, en l'acte anual d'homenatge que el partit ultradretà fa a Joana d'Arc.

Les tres noies han desplegat tres pancartes en un balcó al costat de l'escenari que evocaven les que feien servir els nazis i han cridat consignes en que es comparava Marine Le Pen amb el feixisme.

Tres homes vestits de negre, aparentment del servei de seguretat del Front Nacional, han arrencat les pancartes i s'han endut de mala maner les tres activistes.

"És paradoxal ser feminista i interrompre un discurs en honor de Joana d'Arc", ha lamentat Marine Le Pen que ha aturat uns moments el seu discurs.

En l'acte d'homenatge a Joana d'Arc no s'ha cedit la paraula, com era tradicional, a Jean-Marie Le Pen, el fundador del partit ultradretà després del trencament oficial, fa unes setmanes, amb la seva filla per la deriva antisemita del pare.

Etiquetes