Publicitat
Publicitat

L'atacant de la comissaria de policia de Dallas, abatut per trets de franctiradors

L'home havia fugit després de disparar contra la seu policial i deixar-hi un paquet bomba. Acorralat a la seva furgoneta, acusava els policies d'haver-li tret el seu fill i de tractar-lo com un terrorista

L'home sospitós d'haver disparat contra la comissaria de policia de Dallas aquesta matinada de dissabte ha estat disparat per franctiradors –i probablement mort, tot i que no està confirmat– quan estava acorralat dins la seva furgoneta en un aparcament d'un restaurant de menjar ràpid, segons ha informat la policia local.

L'home sembla que hauria actual sol i no acompanyat de tres persones més com s'havia apuntat en un principi. Poc després de la mitjanit, hauria disparat contra la comissaria de policia de Dallas i hi hauria deixat quatre paquets, un dels quals va explotar quan se'l va intentar moure amb un robot.

Per això, els agents que mantenien envoltada la seva furgoneta no s'hi acostaran a veure si és realment mort fins que un altre robot no constati si hi ha explosius també a la furgoneta, segons ha explicat a la premsa el cap de la policia de Dallas, David Brown.

Tot i que els testimonis de l'atac a la comissaria parlaven de quatre atacants, finalment sembla que l'únic responsable hauria estat aquest home, que després de disparar va fugir amb la seva furgoneta, i d'aquesta manera va començar una persecució policial que va acabar a l'aparcament d'un restaurant de menjar ràpid, on hi va haver un intercanvi de trets amb els agents de policia.

El cap de la policia de Dallas ja havia informat llavors que no havia resultat ferit cap agent i que s'estava intentant negociar amb l'atacant, que s'havia identificat com a James Boulware.

Brown ha dit que no s'ha confirmat aquesta identitat, però que la policia té registrats almenys tres incidents previs de violència domèstica que impliquen un home amb aquest nom. El cap de policia ha explicat que el sospitós havia acusat els policies d'haver-li pres el seu fill i d'haver-lo tractat com un terrorista, mentre els amenaçava de "fer-los explotar".