Publicitat
Publicitat

Un home fereix amb un ganviet tres passatgers d'un tren a Àustria

Segons testimonis, l'agressió s'ha produït arran d'una baralla entre dues persones

Tres persones han resultat ferides aquest dimarts en ser apunyalades per un home a bord d'un tren de rodalies a l'estat federat de Vorarlberg, a l' extrem oest d'Àustria, segons informa la televisió pública ORF. El suposat atacant, un ciutadà alemany de 60 anys i en aparent estat de confusió mental, ha estat detingut i dues de les víctimes han estat traslladades amb ferides de gravetat a una clínica propera, mentre que la tercera és un dels passatgers que ha aconseguit reduir l'agressor.

L'agressió ha tingut lloc, segons la policia local, al voltant de les 06.30 del matí en un tren que es dirigia cap a la capital provincial de Bregenz, a prop de la frontera amb Suïssa. Segons el portal regional de notícies VOL, hi ha hagut una baralla entre dues persones a bord del tren però encara no se n'han esclarit els motius, tot i que la policia sí que ha descartat cap motivació terrorista.

Un noi de 19 anys, assegut davant de l'agressor, hauria patit una punyalada a l'estómac i a l'esquena, mentre que un jove de 17 anys ha resultat ferit al coll.

Segons VOL i el portal ORF, les autoritats descarten de moment un rerefons terrorista en aquest acte, similar a un altre de succeït fa uns dies a Suïssa. El 13 d'agost un home va atacar amb un ganivet i una substància inflamatòria diversos passatgers en un tren a la localitat suïssa de Sankt Gallen, que es troba a uns 50 quilòmetres a l'oest del lloc de l'atac d'avui. En aquest incident van morir l'atacant i una dona de 34 anys, mentre que dues persones més, entre elles una menor de sis anys, van resultar greument ferides.