Publicitat
Publicitat

El col·legi electoral al Pas de la Casa, en mans dels veïns

El fet que no es pugui traslladar l'urna a Encamp per al recompte, suposaria que amb gairebé 350 electors es puguin conèixer les seves tendències polítiques

 

 

Després que el Comú d'Encamp demanés informació a la Junta Electoral sobre la possible ubicació d'un col·legi electoral al Pas de la Casa, el conseller del PS, Joan Sans, ha preguntat a la majoria sobre els calendaris que s'han marcat perquè això es tiri endavant. El cònsol major, Jordi Mas, ha explicat que de moment s'està estudiant el tema logístic i que la voluntat política existeix, però s'estan plantejant el fet que el recompte de vots s'hagi de fer in situ i no es pugui traslladar l'urna a Encamp. Això suposaria que amb gairebé 350 electors al Pas de la Casa es puguin conèixer les seves tendències polítiques, i per aquest motiu Mas ha prioritzat l'opinió dels veïns, "és important que donin la seva valoració". En el sentit tècnic, Mas s'ha mostrat optimista assegurant que "és viable, ja que tenim locals, personal, temps per preparar-ho, etc".

Per la seva banda, Sans s'ha ofert a treballar "des de demà mateix", perquè a les properes eleccions pugui haver-hi ja una urna al Pas de la Casa. Per la seva banda, la consellera de SDP, Eluska Galdós, també ha donat suport a la ubicació d'aquest col·legi electoral, ja que creu que el tema logístic no serà complicat, "potser serà més complicat per als partits petits".