Societat 15/06/2023

Lideratge, inspiració, riures i aventures

L'FNAC Andorra et convida a la presentació i acte de signatura de diferents llibres

ARA Andorra
1 min
El Fòrum de l'FNAC Andorra acull la signatura de llibres d'ambdós autors

S'acosta l'estiu i amb ell les anhelades vacances. Dies de descans que s'acaben aprofitant per fer el que més ens agrada. I si haguéssim de nomenar algun dels articles imprescindibles de l'estiu, aquest és el llibre que ens acaba acompanyant a tot arreu. El llibre mai no destorba i sempre hi ha un moment dels nostres dies de relax per perdre'ns en les aventures i/o reflexions que ens aporten els diferents escriptors que hi ha al mercat.

L'FNAC Andorra de Pyrénées sempre té alguna proposta a punt per fer-te i avui, per exemple, tens l'ocasió de conèixer de ben a prop la primera d'elles. Diem a prop perquè avui dijous 15 de juny a les 18:30 hores el Fòrum de l'FNAC Andorra acull la presentació de "365 días de inspiración" de Clàudia Cornella. Un llibre en què l'autora recull un seguit de reflexions després de la seva experiència com a coach. 

Clàudia Cornella presentarà i signarà llibre avui a les 18:30 hores

I divendres, també al Fòrum de l'FNAC Andorra a les 18:00 hores serà el torn del youtuber Mikecrack que es dedicarà, durant una estona, a deixar la seva empremta a "No te comas este libro", un llibre que mantindrà entretinguts als seus lectors gràcies a les peripècies dels personatges.

Mikecrack signarà llibres divendres a les 18:00 hores
stats