Publicitat
Publicitat

Missatge de condol del copríncep episcopal al president italià

L'arquebisbe d'Urgell, Joan-Enric Vives, envia una carta a Sergio Mattarella per expressar el suport i la solidaritat del poble andorrà amb les víctimes del terratrèmol 

El copríncep episcopal i arquebisbe d'Urgell, Joan-Enric Vives, ha enviat aquest dimecres al president de la República italiana, Sergio Mattarella, un missatge de condol i suport en nom del poble andorrà amb motiu del terratrèmol que ha sacsejat Itàlia la matinada d'aquest dimecres i que ha provocat una setantena de víctimes mortals. Vives expressa en la carta "la profunda solidaritat amb tots els afectats per aquest desastre", alhora que demana "la protecció divina del consol i de la fortalesa per a tots aquells que ploren la pèrdua dels seus éssers estimats".

El missatge també conté paraules d'ànims cap a les autoritats civils i el personal d’emergència que està intervenint en les tasques de rescat. Finalment, Vives recorda que el poble andorrà es troba al costat d'Itàlia en aquests difícils moments, amb el desig que "la unió dels nostres dos pobles i la solidaritat en les conseqüències de la tragèdia siguin més fortes que mai".