Política 21/01/2015

Ferrer i Cinca encapçalaran la llista territorial de DA+Cd'I a Andorra la Vella

L'actual cònsol major d'Andorra la Vella ha de renunciar al seu càrrec, i el fins ara ministre portaveu no anirà a la llista nacional per defensar la capital

N.m.
1 min
Rosa Ferrer i Jordi Cinca a l'escudella d'aquest dissabte.

Andorra la VellaL'actual cònsol major d'Andorra la Vella, Rosa Ferrer, i el qui ha estat ministre de Finances i Funció Pública i portaveu del Govern, Jordi Cinca, seran els candidats de la llista territorial de Demòcrates per Andorra i Coalició d'Independents a Andorra la Vella. La llista, que ha anat canviant de candidat múltiples vegades en els darrers dies, i que en un principi havia d'estar encapçalada per Ton Armengol, ha fet un gir en les darreres hores posant els candidats més forts al capdavant d'aquesta llista territorial.

En un principi el fins ara ministre de Finances, que es va presentar a les darreres eleccions generals com a número dos de la llista nacional havia de repetir al mateix lloc, però finalment serà qui defensi la parròquia d'Andorra la Vella juntament amb Ferrer.

La cònsol major d'Andorra la Vella ha de renunciar al seu lloc al capdavant de la corporació parroquial per poder presentar-se com a candidata, i per tant si no ho ha fet encara ho haurà de fer en les properes hores. La seva absència al Comú farà, gairebé segur que el cònsol menor, Jordi Minguillón, ocupi el càrrec de cònsol major.

stats