Política 09/05/2022

Gallardo no es presentarà a cap llista a les pròximes eleccions

L'actual president de la formació ha comparegut aquest dilluns al migdia per a anunciar la decisió

ARA Andorra
2 min
Jordi Gallardo durant la roda de premsa d'aquest dilluns.

Andorra la VellaJordi Gallardo abandonarà la vida política una vegada finalitzi aquesta legislatura. L'actual president de Liberals ha comparegut aquest dilluns al migdia davant dels mitjans de comunicació per anunciar la decisió. D'aquesta manera, la situació del partit dona un gir radical que arriba després de la voluntat de Judith Pallarés de presentar-se com a cap de llista de la formació per a les properes eleccions generals.

El liberal ha manifestat estar convençut que la decisió "és el millor per al partit" i també per a evitar una trencadissa de la formació. "Prenc aquesta decisió amb serenor", ha dit, assegurant que té clar que no es presentarà en cap llista a les properes eleccions i que deixarà la presidència del partit el dia que es proclami la nova candidata. En aquest sentit, ha indicat que s'implicarà en el projecte de Pallarés "com a un militant més" i que seguirà treballant com a ministre del Govern fins a final de mandat.

Durant la seva compareixença, també ha destacat que “he acomplert molts objectius en la meva trajectòria, més dels que em podia haver imaginat quan vaig començar”. De fet, ha liderat Liberals des de l’any 2011. Sota la seva presidència el partit ha sabut refundar-se fins a assolir el repte de formar part del primer govern de coalició del país. 

Pel que fa a la figura de Pallarés, candidata a les primàries, ha assegurat que “és una persona de la meva absoluta confiança, tindrà els suports necessaris i suposarà un relleu natural al lideratge del partit”.

Per finalitzar el seu discurs davant els mitjans de comunicació, el president de Liberals ha agraït “el suport a totes les persones que m'han acompanyat en aquests onze anys al capdavant del partit”, assegurant que “marxo amb un sentit de pau i de serenor".

stats