Publicitat
Publicitat

Sis infants participen en el primer monogràfic de Xiqui-violins

Els alumnes interpreten una sessió col·lectiva de final de curs

L'activitat de Xiqui-violins del Centre Cultural la Llacuna ha acabat aquest dijous el curs amb una sessió col·lectiva a l'Institut de Música. Aquesta activitat consisteix en un monogràfic d'iniciació al violí per infants de 3 i 4 anys acompanyats pels seus pares, basat en el sistema Suzuki, un mètode d'ensenyament musical japonès.

A les sessions hi han participat sis alumnes, acompanyats d'un dels seus pares per poder facilitar el bon desenvolupament de la classe. El professor Jordi Albelda ha estat l'encarregat d'iniciar als més petits al món de la música. El director de l'Institut de Música, David Sanz, ha valorat molt positivament aquesta primera edició de Xiqui-violins i ha explicat que la demanda era superior a la que s'esperaven i per això van acabar obrint una sessió de més.

D'altra banda, Sanz ha comentat que ara aquests nens tenen l'opció de seguir amb l'itinerari que l'Institut de Música els hi ofereix, ja que acullen a alumnes a partir dels 4 anys. Durant les sessions, Jordi Albelda ha ensenyat als més petits la disciplina de la música, la correcta col·locació del violí i algunes notes musicals a través de jocs lúdics.