Publicitat
Publicitat

Els 'mariachis' tornen a omplir de ritme l’avinguda Meritxell

Més de 300 persones han vist l’actuació del grup Semblanza

El cicle ‘Ritmes, capital musical’ ha acollit aquest dijous la quarta actuació del certamen, a partir de dos quarts de set del vespre. Aquesta vegada els espectadors han cantat i ballat a ritme de 'mariachis'. El grup Semblanza ha delectat a les més de 300 persones que passejaven per la plaça de la Rotonda i l’avinguda Meritxell. De fet, el grup repeteix participació al cicle, ja que l’any passat van ser els encarregats de donar el tret de sortida a 'Ritmes, capital musical'. “Fan gaudir i cantar a tothom i és un grup molt participatiu”, va destacar l’assessor cultural Josep Escribano durant la roda de premsa de presentació de l’edició d’enguany.

El grup, que va néixer com un quartet de música típica mexicana, ha anat creixent amb integrants d’arreu del món fins a incloure tots els instruments bàsics d’un 'mariachi' modern més l’acordió. Actualment, el grup Semblanza està integrat per músics mexicans de gran experiència en la música tradicional i ha acompanyat artistes internacionals com Alejandro Fernández, Lila Downs, Ana Torroja, Marco Fregoso, Carolina de Holanda, Pedro Fernández i David Bisbal.

‘Ritmes, capital musical’ s’allargarà fins al 31 d’agost, i el dimarts de la setmana que ve ressuscitarà la primera versió d'Elvis Presley amb una banda de tribut. Scarlest & The Femme Soul Band serà el grup encarregat de dinamitzar la plaça de la Rotonda el 17 d’agost.